Selecteer een pagina

Het leuke aan ondernemen is dat je zelf plannen kunt bedenken en kan kijken hoe je deze werkelijkheid gaat maken. Toegegeven; je maakt ook een heleboel plannen die uiteindelijk helemaal niet van de grond komen. Gelukkig vind ik het heel leuk om nieuwe concepten te bedenken en ondernemersplannen uit te werken.

In 2015 leerde ik Hester kennen. We hadden direct een klik en wilden graag samenwerken. Maar wat dan precies? En hoe begin je daarmee? Afgezien van wat biertjes op het terras kenden we elkaar nog niet echt, dus dan is het ook best wel spannend om zomaar samen iets op te starten. En toen kwam de Ignite Award voorbij. Een ondernemerswedstrijd voor nieuwe en startende ondernemers met een sociale invalshoek. We besloten mee te doen en bedachten een plan; de pizza & priklimo was geboren.

Het idee was een soort foodtruck te starten waar scholieren naartoe konden komen om te leren over gezond eten en drinken. We zouden er pizza en frisdrank maken, maar dan in een gezond jasje.  Om mee te mogen doen moest je een plan, je CV en een pitch-filmpje aanleveren. So we did. Een mooie test om te kijken of we goed samen konden werken. Bovendien was het natuurlijk ook niet verkeerd dat je een mooi geldbedrag kon winnen om je onderneming werkelijkheid te maken.

We wilden graag een originele pitch maken en stuurden dit filmpje in:

https://www.youtube.com/watch?v=75nMQqzc6ys&feature=youtu.be