Selecteer een pagina

Catering Arnhem

In 2016 hebben we Café STEKKER geopend. Sindsdien is dat de standplaats voor alle catering activiteiten geworden. We verzorgen nog steeds met veel plezier catering tijdens uiteenlopende evenementen. Een groot voordeel is dat we nu zelf ook over een locatie beschikken die we beschikbaar kunnen stellen voor een evenement of feest.

Het is niet heel groot, maar staand kunnen we toch tot maximaal 50 personen kwijt. En als de locatie niet past bij je wensen, dan komen we met ons eten gewoon naar jou toe!

We verzorgen graag jouw lunch, borrel of diner. We bakken ook zelf taarten en heerlijke brownies. Ook kunnen we de drank voor je verzorgen. Van koffie tot aan de borrel. Laat ons weten wat je nodig hebt om jouw feest compleet te maken en we gaan ons uiterste best voor je doen

Ook als je wilt dat we meedenken over zaken als aankleding, locatie of invulling van de dag mag je gerust contact met ons opnemen. We hebben wellicht niet overal een antwoord op, maar we vinden het altijd leuk om mee te denken.

WAAR WIJ MEE WERKEN

Regionale producten

We werken het liefst met producten van kleinschalige producenten uit de regio. Ten eerste omdat de producten dan weinig kilometers af hoeven te leggen. Wat beter is voor het milieu en voor de kwaliteit van de ingrediënten als ze bij ons aankomen. Maar voornamelijk omdat deze producenten passie hebben voor wat ze produceren en dat proef je! 

Veel groenten

We just love veggies. We gebruiken ook graag een stukje (biologisch) vlees of vis, maar wat ons betreft zijn groenten echt een belangrijk onderdeel van de maaltijd. Daarom gebruiken wij altijd lekker verse seizoensgroenten in onze gerechten. 

Waar mogelijk biologisch

Veel van onze basic producten (koffie, thee, bloem, melk, etc.) zijn biologisch. We vinden biologisch belangrijk en een mooi gedachtengoed, maar niet ten koste van alles. Liever iets (op verantwoorde wijze geproduceerd) uit de regio, dan een biologisch product dat vele kilometers af heeft moeten leggen. Maar als het even kan kiezen we absoluut voor biologische ingrediënten. 

Maatwerk

Natuurlijk hebben we onze eigen ideeën en input, maar we luisteren ook graag naar die van jou. We vinden het leuk om mee te denken en een invulling te geven aan jouw wensen. Zo zorgen we er samen voor dat je een avond (of middag) beleeft waar je optimaal van kan genieten.

Less waste

We streven ernaar om helemaal geen eten weg te gooien. Helaas niet altijd haalbaar, vooral met catering blijft het lastig in te schatten hoeveel een groep zal gaan eten, maar bij de bereiding proberen we al zoveel mogelijk van het originele product in een gerecht te verwerken. Het vergt zoveel tijd, energie en inspanning om voedsel te produceren; het is belangrijk je dat te realiseren. 

Plezier

Zelf hebben we heel veel plezier in ons werk. En we willen dat de mensen die met ons werken dat ook hebben. Zowel onze collega's als onze opdrachtgevers. Een evenement is geslaagd als iedereen een leuke tijd heeft gehad. Wij dragen daar graag een steentje aan bij. 

  • De tweede locatie van eetwinkelstroom is echt een bijzondere locatie
  • Lente Wat fijn dat je er weer bent De winterblues
  • Take a break is n van de smaken van drinklovet
  • Zusjes  backinberlin lucaheising
  • Bijna traditie lekker weer een weekend in de keuken van
  • Those were some good times!  lisasophiechrist surfspotlemkenhafen Fehmarn throwback
  • Preppen voor nog een dag koken en shooten voor het
  • Ooops I dropped my breakfast bowl Idee voor op de