Selecteer een pagina

Food Concepts

Wat ik zoal doe...

Het bedenken en ondersteunen van concepten is iets waar ik heel blij van wordt. Vooral als het iets met food te maken heeft. Hieronder een greep van de dingen die ik doe of heb gedaan.

Kleine Campus Café

In 2014 heb ik in de hal van de Kleine Campus het Kleine Campus Café opgezet. De Kleine Campus is een dynamische woon- en werkplek in een prachtig momument dat vroeger het Gymnasium was. In 2017 heb ik het stokje overgedragen aan Lisette Ploeg van Lef. Zij heeft wat veranderingen en verbeteringen aangebracht, maar in grote lijnen is het concept hetzelfde gebleven. Heerlijke koffie en regionale producten staan centraal. Hier krijg je een lunch die je de energie geeft voor de rest van je werkdag. 

Café STEKKER

In 2016 heb ik samen met Hester een lunchcafé geopend in de Arnhemse wijk het Nieuwe Kadekwartier. Een nieuwe wijk op een plek waar eerst een slechte industriebuurt zat. Een uitdaging, maar ook vol kansen. Aan "ons" plein staan mooie industriële gebouwen en zit een leuke mix van kunstenaars, ondernemers en bewoners gevestigd. We hebben een fijne, lichte eigentijdse plek gerealiseerd met goede koffie en een lekkere lunchkaart. 

Slaatje-bla

Deze saladebar is van Estée Strooker en is gevestigd in de Arnhemse wijk Klarendal. Sinds de start van Slaatje-bla ben ik betrokken bij diverse randzaken en dat doe ik eigenlijk nog steeds. Wat ik zo leuk vind is dat het eigenlijk een gezonde maaltijden-bar is. Een plek die in Arnhem nog een beetje miste. Het is heel leuk om te zien hoe enthousiast mensen reageren op de plek en het eten. Verschillende facetten als personeelsplanning, inkoop en marketing komen in mijn werkzaamheden aan bod. 

Es-thee

Ik ken Estée nu een paar jaar en ontdekte dat ze (net als ik) een enorme thee-leut is. Thee maakt een enorme groei door en dat is niet voor niks. Het kent vele gezondheidsvoordelen en een enorme hoeveelheid aan smaken. Daardoor kan je het bijvoorbeeld ook prima met een maaltijd combineren. En kom op, als het woord thee bijna in je naam verwerkt zit dan moet je daar natuurlijk wel wat mee 😉 Daarom zijn we bezig met het ontwikkelen van een Es-thee lijn. Kwalitatieve losse thee in bijzondere smaakmelanges. Geschikt om te verwerken in recepten en heel lekker bij bepaalde gerechten. 

Brownie Service

Al sinds het Kleine Campus Café heb ik eigenlijk altijd vers gebakken brownies op de bar staan. In Stekker hebben we dit doorgezet en zijn we ons recept steeds gaan verbeteren en uitbreiden. We hebben nu altijd verschillende soorten brownies, gemaakt van de beste ingrediënten. En ze vallen super goed in de smaak! Zo goed dat we dachten, daar moeten we iets mee. Geïnspireerd op andere concepten wordt er momenteel hard gewerkt aan een website waar je onze heerlijke brownies kunt bestellen. We bakken en verpakken ze zo dat ze gewoon door je brievenbus passen. De lekkerste brownies op je deurmat! 

What's next

Eigenlijk ben ik altijd wel bezig met een of ander idee. Soms alleen in mijn hoofd, maar meestal belandt het ook wel op papier. Soms blijkt dan dat het toch niet echt haalbaar is, of dat het niet het juiste moment is voor dat specifieke idee. Soms wordt het uitgewerkt en blijken er in een later stadium dat er toch factoren zijn die niet meewerken. En soms wordt een idee daadwerkelijk gelanceerd. Momenteel ben ik met iets heel tofs bezig, maar of het daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden zal ik de komende weken blijken. I'll keep you posted! *fingers crossed*

Kan ik ook iets voor jou doen?

Ik denk graag met je mee! Neem gerust contact met me op.